Endret: 27 jan 2021     Opprettet: 8 jan 2021

RYKTEBØRSEN

Her finner du litt av det folk er bekymret over og rykter

Litt om postkasser:

Styret har ikke nøkler til postkasseanlegget, disse låsene eies av Posten og bare de disponerer nøkler. Dersom post aller annet blir borte fra kassene må dette politianmeldes av den enkelte og Politiet ikke tillater at styret gjør dette.

Styreformann har ringt posten 11/1-21 , de har ingen nøkler på avveie i sitt system så mye tyder på at problemet er at uvedkommende har skaffet seg utstyr for å sjekke postkasser for verdigjenstander po tider det er lite trafikk i inngangene.

Siste oppdatering er at posten bytter sinde egne sentral-låser i de adressene de mener kriminelle har klart å skaffe seg nøkkelkopier til, de er varslet om at dette også angår våre adresser.

 

Stjålne nøkler til søppelrom


Sjåføren av glassresirkulerings lastebilen ble ranet på høylys dag der ranerne to alt som ikke var sveiset fast i bilen inkludert våre nøkler.
Sikkerhet og Design sier at disse nøklene bare går til søppelrom og dette stemmer med den nøkkelplanen styret har, de skal uansett dobbeltsjekke at det ikke skal være mulig å bruke disse nøklene ett annet sted.

 

Nøkler generelt:

Posten, avisbud etc har et eget nøkkelnummer som bare åpner ytterdør og ikke videre inn til boder etc.

Absolutt ingen har universalnøkler som åpner andres dører til bod, leiliget eller postkasse.

 

Herverk og flaskeknusing:

Styret er på saken og vil handle, men kan ikke si noe mer om dette på grunn av personvernsreglene.

 

OPPFORDRING:

Ettersom vi ikke vet mer enn det vi får innmeldt via styret@mollehjulet.no oppfordrer vi til at alle raporterer inn uønskede hendelser og bekymringer til vår styremail.

Møllehjulet borettslag på Facebook er en privat privat side og ikke vår regi, vi kan derfor ikke forholde oss til denne i saksbehandlings øyemed.

Styret består av privatpersoner som har full jobb til vanlig og har hverken tid eller myndighet til å drive etterforsking.

Alle klager skal inneholde med hvem det er som klager, tidspunkt for hendelsen.